Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεύτερος αγώνας για το Porsche Cup


Ο δεύτερος αγώνας του φετινού Porsche Cup πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 35ου αγώνα διάρκειας 4 ωρών του DMV. Περισσότερα από 190 αυτοκίνητα έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα που ξεκίνησε το Σάββατο στις 12.00 ακριβώς. Τα προκριματικά έγιναν από τις 08.30 μέχρι τις 10.00 και καθόρισαν την σειρά εκκίνησης.

Στα προκριματικά η ομάδα του Αλέξανδρου Μαργαρίτη, Haribo Team Manthey, με την Porsche 911 κατάφερε να πάρει την 8η θέση στην εκκίνηση έχοντας διαφορά από την πρώτη 6.702 δευτερόλεπτα στην κλασική πίστα του Nuerburgring.

Ο αγώνας που ξεκίνησε ακριβώς στις 12.00 έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Εξελίχθηκε πολύ καλύτερα για την ομάδα του Αλέξανδρου από ότι ο προηγούμενος αγώνας. Ο Έλληνας οδηγός βρέθηκε στο τιμόνι στην εκκίνηση, κατάφερε και πέρασε στην 4η θέση, αλλά όταν ήρθε η ώρα για τον ανεφοδιασμό, διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να χρειαστεί να μειώσει ταχύτητα για να μπορέσει να φτάσει στα πιτ. Η ομάδα προσπαθεί να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του Αλέξανδρου έμεινε 1 γύρο πίσω. Ο Αλέξανδρος, ο Lance David Arnold και ο Christian Menzel που έτρεξαν με την Porsche 911 GT3 R 977 στην κατηγορία SP3 κατέλαβαν τελικά την 6η θέση στην κατηγορία τους και την 8η θέση γενικά, όντας 1 γύρο πίσω σε 4 ώρες αγώνα. Μεγάλη νικήτρια ήταν η ομάδα της Manthey Racing με τους Tiemann, Bernhard και Dumas με μια Porsche 911 GT3 R 997, στην δεύτερη θέση ήταν η Phoenix Racing με τους Stippler, Faessler και Rockenfeller με ένα Audi R8 LMS, ενώ στην 3η θέση του βάθρου ήταν πάλι η Manthey Racing με τους Bergermeister και Henzel με μια Porsche 911 GT3 R.

«Θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο σε αυτό τον αγώνα. Δυστυχώς η υψηλή κατανάλωση στο κρίσιμο σημείο μας χάλασε τα σχέδια. Ακόμα δεν έχουμε βρει τι έφταιξε και κοιτάζουμε στην αντλία και στα ηλεκτρονικά συστήματα. Πλέον κοιτάζω μπροστά για τον αγώνα του FIA GT1 στην Yas Marina του Abu Dhabi», είπε ο Αλέξανδρος.

Το επόμενο ραντεβού για το Porsche Cup είναι στις 24 Απριλίου στο πλαίσιο του 52ου ADAC ACAS H&R-Cup. Ο Αλέξανδρος όμως θα τρέξει την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Απριλίου τον πρώτο αγώνα για το FIA GT1 στην πίστα της Yas Marina στο Abu Dhabi.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...