Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το σχολικό Fiat Ducato πάει.. Ελλάδα!


Το σχολικό Fiat Ducato πάει Ελλάδα... Η Fiat Professional ξεχωρίζει για μία ακόμη φορά, προσαρμόζοντας τις καθημερινές μας ανάγκες σε λύσεις! Πρόσφατα, δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, στολισμένα με χαρούμενα παιδικά σκίτσα, ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην Ελλάδα. Τα δύο σχολικά πρόκειται να επισκεφθούν το δίκτυο Fiat Professional προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι... (τοπικοί παιδικοί σταθμοί & νηπιαγωγεία) να έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα προτερήματα του οχήματος. Το σχολικό Ducato εφαρμόζει όλες τις καινοτόμες λύσεις ξεχωρίζοντας σε ασφάλεια, άνεση και επιδόσεις. Σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλά στάνταρ ασφάλειας διαθέτει τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι αυτόματες ζώνες ασφάλειας 2 σημείων που εξοπλίζουν και τις 27 θέσεις νηπίων, οι χειρολαβές και τα προστατευτικά των καθισμάτων, η επένδυση του δαπέδου με αντιολισθητικό τάπητα και φυσικά το ABS και οι αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού. Στον τομέα της άνεσης, υπερέχει στο χώρο των επιβατών αλλά και στο χώρο οδήγησης. Η θέση του οδηγού προσφέρει οσφυϊκή ρύθμιση και υποβραχιόνιο, ενώ το ταμπλό με τον ενσωματωμένο λεβιέ ταχυτήτων και τα ευανάγνωστα όργανα ξεχωρίζει για την εργονομία και τη χρηστικότητά του. Εκτός από το εμπρόσθιο κλιματιστικό, διατίθεται και κλιματιστικό οροφής, το οποίο κάνει άνετη κάθε διαδρομή και για τους πίσω επιβάτες. Οι επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού ποικίλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου. Με 5 διαφορετικές επιλογές σε δάπεδα, ταπετσαρίες (καθίσματα, οροφή, πλαϊνά) και κουρτίνες, μπορούν να δημιουργηθούν μοναδικοί συνδυασμοί. Με τον αξιόπιστο κινητήρα των 120 ίππων (ροπή 320 Nm/2000 σ.α.λ.) καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του οχήματος με μεγάλη οικονομία, τόσο στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου όσο και στον τομέα του κόστους συντήρησης. Τέλος, τα 5 έτη εγγύησης εξασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία του για ξένοιαστες διαδρομές.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...