Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκπτωση στην αγορά καυσίμων μέσω πιστωτικών καρτών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!


Δελτία Τύπου
13/4/2010
Έκπτωση στην αγορά καυσίμων μέσω πιστωτικών καρτών ΤΤ

Επιστροφή 5% στις συναλλαγές τους σε όλα τα πρατήρια βενζίνης αποκτούν οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Postcredit, θυγατρικής του ΤΤ Ηellenic Postbank, από 1ης Απριλίου 2010.

Ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Προσπαθώντας να αμβλύνουμε την πρόσφατη αύξηση της τιμής της βενζίνης για τους πελάτες μας και έχοντας υπόψη το κοινωνικό προφίλ της Τράπεζάς μας, προσφέρουμε, μέσω των καρτών μας, σημαντική έκπτωση στην τιμή της βενζίνης».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Postcredit, κ. Γιάννης Ρόρρης δήλωσε για τη νέα παροχή:

«Συνεπείς στην προσπάθεια παρακολούθησης των σημείων των καιρών, ανακοινώνουμε την προσφορά έκπτωσης 5% (με τη μορφή επιστροφής στους μηνιαίους λογαριασμούς) σε όλους τους κατόχους πιστωτικών καρτών του Ομίλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για την προμήθεια καυσίμων για τα αυτοκίνητά τους. Η προσφορά αυτή ισχύει από... 01/04 μέχρι 30/06/2010.

Μέλημά μας σε αυτό το δύσκολο διάστημα της προσαρμογής όλων μας στη νέα οικονομική πραγματικότητα, αποτελεί η προσφορά της χαμηλότερης τιμής καυσίμου για τους πελάτες μας. Αν λοιπόν για παράδειγμα η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι σήμερα 1,451 € / λίτρο, για τους πελάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κατόχους των πιστωτικών καρτών του θα στοιχίζει 1,378 € / λίτρο.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...