Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντολή για ελέγχους στα βενζινάδικα των εθνικών οδών εν όψει της εξόδου για το Πάσχα

Εντολή για ελέγχους στα πρατήρια καυσίμων των εθνικών οδών Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου, εν όψει της εξόδου και επιστροφής των εκδρομέων, έδωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης στα Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΚΕΔΑΚ).

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Τρίτη του Πάσχα και αφορούν τόσο στην νομιμότητα της λειτουργίας των επιχειρήσεων όσο και στην ποιότητα των καυσίμων που διατίθενται στην αγορά.

Παράλληλα, οι ελεγκτές θα καταγράψουν τις αναρτημένες τιμές πώλησης και θα παραλάβουν αντίγραφα των τιμολογίων, προκειμένου να ελεγχθεί η τήρηση στοιχείων διακίνησης και τιμολόγησης των πετρελαιοειδών.

Στο μεταξύ, το ράλι της κερδοσκοπίας συνεχίζεται από πολλούς βενζινοπώλες, με την τιμή της αμόλυβδης να αγγίζει ακόμη και το 1,82 ευρώ το λίτρο.

Παρά την επιβολή πλαφόν στην πώληση καυσίμων σε οχτώ νομούς της χώρας, η εφαρμογή της ρύθμισης παραμένει στα χαρτιά. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι βενζινοπώλες σε έξι επίμαχους νομούς συνέχιζαν να πωλούν τη βενζίνη σε τιμή που υπερβαίνει το πλαφόν μέχρι και πέντε λεπτά το λίτρο, ακόμη και μία εβδομάδα μετά την εξαγγελία των αρμοδίων για ελέγχους και επιβολή προστίμων.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ το κόστος μεταφοράς με ΙΧ των Αθηναίων που εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για να γιορτάσουν το Πάσχα θα αυξηθεί κατά 56% σε σχέση με πέρυσι.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...