Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Αγοράστε καινούριο αυτοκίνητο από μηδέν (0)€ τον μήνα!!!


Το autocarnet πρώτο σας ανοίγει τα...μάτια και σας ενημερώνει για τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να έχει στην κατοχή του καινούριο αυτοκίνητο από 0 ευρώ τον μήνα!!! Σας φαίνεται απίστευτο; Τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε με προσοχή την οικονομική ανάλυση που ακολουθεί προκειμένου να σας πείσουμε για του λόγου το αληθές. Το μόνο- πια - που χρειάζεστε είναι να περιμένετε λίγους μήνες...Το γιατί θα το διαβάσετε αμέσως παρακάτω. ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ:


Ας υποθέσουμε ότι ένα καινούριο μικρομεσαίο αυτοκίνητο κοστίζει 16.000 ευρώ. Στον παρακάτω πίνακα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε και να ξεπληρώσετε το καταναλωτικό δάνειο δίνοντας με ακρίβεια το ποσό της μηνιαίας δόσης που αντιστοιχεί για το παραπάνω κεφάλαιο σε μια διάρκεια αποπληρωμής 100 μηνών. Το επιτόκιο που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παράδειγμά μας είναι ένα προνομιακό μέσο επιτόκιο της τάξης του 4%.

Δείτε, λοιπόν, τον πίνακα με προσοχή:



Λόγω έλλειψης χώρου και χάριν συντομίας παραθέτουμε μόνο την ανάλυση των πρώτων 12 μηνών της δανειακής απόσβεσης του υπό δανεισμό κεφαλαίου. Όπως μπορείτε να δείτε καθαρά η μηνιαία σας δόση θα είναι 188,41€...

Ας υποθέσουμε τώρα ότι το μικρομεσαίο αυτοκίνητο στο οποίο αναφερόμαστε είναι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan το Leaf που εντάσσεται στην μικρομεσαία κατηγορία και για το οποίο θα χρειαστεί απλά να περιμένετε μερικούς μήνες πριν κάνει την εντυπωσιακή του εμφάνιση τόσο στους ευρωπαϊκούς όσο και στους ελληνικούς δρόμους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ηλεκτρικού μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω εικόνα:





Η επιλογή του εν λόγω μοντέλου είναι ή μάλλον θα είναι αντιπροσωπευτική της κατηγορίας του δεδομένου ότι αφορά τόσο νέους οδηγούς όσο και οικογενειάρχες και αναμένεται να έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά με ιδιαίτερα προσιτή -για ηλεκτρικό μοντέλο - τιμή. Στο εν λόγω παράδειγμα υποθέτουμε ότι η τιμή του θα είναι περί τα 16.000 ευρώ όσο δηλαδή κοστίζει σήμερα ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Nissan Leaf είναι της τάξης των... 24 KWh (αυτονομία 160 Km) με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η κατασκευάστρια εταιρεία και με βάση σχετικές μελέτες που έχουν γίνει από ειδικούς συγκριτικά με έναν συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης που καταναλώνει περί τα 10lt/100Km (μέση κατανάλωση) ή αν θέλετε 10*1,50 = 15 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα κίνησης το Nissan Leaf θα χρειάζεται αντίστοιχα περί τα 2 ευρώ για την φόρτισή του από την οικιακή πρίζα των 220 Volt!!! Με άλλα λόγια η αναλογία κόστους κίνησης είναι 2/15 με τεράστιο προβάδισμα υπέρ του ηλεκτρικού μοντέλου.

Μια μέση οικογένεια, λοιπόν, σήμερα υπολογίζεται ότι ξοδεύει - με την τεράστια άνοδο της τιμής της βενζίνης και του πετρελαίου - περίπου 170 - 180 ευρώ τον μήνα σε βενζίνη.... Μιλάμε πάντα για μια μέση χρήση γιατί υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις συνανθρώπων μας που εκτελούν πολλαπλάσια χιλιόμετρα σε μηνιαία βάση οπότε το όφελος είναι και αντίστοιχα μεγαλύτερο...

Στην περίπτωση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου το αντίστοιχο μηνιαίο κόστος κίνησης θα είναι 22 ευρώ! Με άλλα λόγια κάθε μήνα ο μέσος οδηγός θα κερδίζει περίπου 160 ευρώ τον μήνα!!!

Από κει και πέρα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν έχει τέλη κυκλοφορίας, έχει λιγότερα έξοδα service λόγω μικρότερης πολυπλοκότητας του μοτέρ σε σχέση πάντα με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης (π.χ. λάδια, φίλτρα κ.λπ) ενώ ελπίζουμε πάντα ότι σε φορολογικό επίπεδο θα υπάρχουν ευνοϊκοί όροι και κίνητρα για τη απόκτησή του όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης...

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, λοιπόν με την υπόθεση ότι το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο θα κοστίζει περί τα 16.000 ευρώ σε μηνιαία βάση η δόση που θα πληρώνουμε θα είναι ίση σχεδόν με το μηνιαία κόστος σε ορυκτό καύσιμο κίνησης και λοιπών χρεώσεων (τέλη κ.λπ) ενός συμβατικού αυτοκινήτου!! ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ(0) ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!
Μετά δε την παρέλευση των 100 μηνών του δανείου του παραδείγματος που σας δώσαμε θα έχουμε καθαρό μηνιαία κέρδος της τάξης των 180-190 (με την σημερινή τιμή της βενζίνης) στον οικογενειακό μας προϋπολογισμό!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά αυτοκινήτου και δεδομένου ότι σήμερα τουλάχιστον στην χώρα μας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή συγκυρία για την αγορά νέου αυτοκινήτου, αξίζει μάλλον να περιμένουμε μερικούς μήνες ή ακόμα και 1-2 χρόνια που θα αφιχθούν περισσότερα ανταγωνιστικά ηλεκτρικά μοντέλα και άλλων εταιρειών οπότε και η τιμή τους θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική. Και φυσικά σας αποδείξαμε πώς με 0 ευρώ τον μήνα θα μπορείτε να αποκτήσετε καινούριο αυτοκίνητο και μάλιστα μηδενικών ρύπων!

VIDEO's ΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF:




Δείτε και αυτό το άρθρο:
NISSAN LEAF - CHEVROLET VOLT: ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ...


Σημείωση: Αν σας άρεσε το συγκεκριμένο άρθρο αναδημοσιεύστε το ελεύθερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...