Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tο νέο μονοθέσιο της Ferrari


Η Ferrari είναι η πρώτη ομάδα της Formula 1 που παρουσίασε το μονοθέσιο του 2010.
Το νέο μονοθέσιο με το οποίο οι Fernando Alonso και Felipe Massa θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα ονομάζεται F10 και δείχνει αρκετά διαφορετικό από το περσινό.
Ο Stefano Dominicali δήλωσε: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το τελευταίο πρωτάθλημα, για διάφορους λόγους, δεν ήταν θετικό. Γι’ αυτό θέλουμε τώρα να είμαστε ανταγωνιστικοί – αυτό άλλωστε αξίζει η Ferrari. Έχουμε δύο νέους οδηγούς, γιατί νέοι; Ο Fernando Alonso, είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και σίγουρα μετά από το δεύτερο θα πάρει και το τρίτο. Ήδη βρίσκεται ανάμεσα στους μεγάλους πρωταθλητές της F1, θέλει να πετύχει και εμείς θέλουμε να επιβεβαιώσουμε το ρόλο της ομάδας που πρωταγωνιστεί πάντα. Ο Felipe, μιλάμε για μια νέα έκδοση του Felipe. Μετά τη δραματική περσινή σεζόν με το ατύχημα της Ουγγαρίας, ο Felipe έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει, μπορεί να αποδείξει ότι θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή, μετά την άτυχη διακοπή στην Ουγγαρία. Καλή τύχη και στους δύο».
Ο Fernando Alonso, δήλωσε: «Είναι η πρώτη μου φορά σε παρουσίαση της Ferrari και είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα γιατί τους τελευταίους μήνες δούλεψαν πολύ σκληρά για δημιουργήσουν αυτό το μονοθέσιο. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση και η ευθύνη μας είναι να χρησιμοποιήσουμε το 100% του δυναμικού του. Ο Felipe και εγώ θα κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και ελπίζουμε να κάνουμε τους φίλους της Ferrari σε όλο τον κόσμο πολύ υπερήφανους όταν θα δουν αυτό το μονοθέσιο να κερδίζει το πρωτάθλημα».
Ο Felipe Massa, ενθουσιασμένος είπε: «Είναι αναμφίβολα μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκομαι σε άλλη μία παρουσίαση της Ferrari. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή γιατί η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ είχα το ατύχημα και συνέβησαν και όλα τα υπόλοιπα. Νιώθω ότι θέλω να δουλέψω πιο σκληρά από ποτέ. Ελπίζω ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο και στη μάχη για το πρωτάθλημα η δική μας κόκκινη Ferrari θα βρίσκεται στην pole position. Πραγματικά θέλουμε πολύ να το κάνουμε αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
kartgr.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...