Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για το μέλλον της σουηδικής Saab...


Προετοιμασμένη να περιμένει και πέραν του τέλους Δεκεμβρίου είναι η General Motors προτού αποφασίσει για το μέλλον της Saab, καθώς εξετάζει τις εναπομείνασες προσφορές εξαγοράς της ζημιογόνου θυγατρικής της στη Σουηδία, όπως δήλωσε ο Πολ Άακερλουντ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Saab.

«Αυτό που έχουμε κατανοήσει είναι ότι εάν η GM εντοπίσει μια ενδιαφέρουσα προσφορά, τότε δεν πρόκειται να τηρήσει με θρησκευτική ευλάβεια την προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Άακερλουντ. Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, οι συνομιλίες με την GM εστιάζονται γύρω από δύο «μνηστήρες»: την αμερικανική Merbanco Inc., που αναθεώρησε την προσφορά της έπειτα από συμμετοχή Σουηδών επενδυτών, και την ολλανδική Spyker Cars, που υπέβαλε στις 20 Δεκεμβρίου νέα προσφορά.

Την ίδια στιγμή, οι πωλήσεις της Opel στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 31% φέτος, χάρη στο πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων με κρατική επιδότηση. Η GM αποφάσισε να μην προχωρήσει στην πώληση της Opel και της βρετανικής Vauxhall, από την άλλη πλευρά όμως προσφέρει κίνητρα σε αντιπροσώπους της στις ΗΠΑ να πωλήσουν σε χαμηλές τιμές όσα αυτοκίνητα Saturn και Pontiac έχουν απομείνει. Τα εμπορικά σήματα Pontiac και Saturn, όπως και τα αυτοκίνητα Hummer, καταργήθηκαν από τις σειρές οχημάτων του ομίλου GM, με εναπομείναντα brands τα Chevrolet, Buick, Cadillac και GMC.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...