Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαθέσιμο το Noble από 8.990 €



Το Noble είναι το πρώτο αυτοκίνητο πόλης στα 3 μέτρα με 4 θέσεις.
Μπορεί με άνεση να μεταφέρει μια ολόκληρη παρέα ή μια οικογένεια με τα παιδιά στα ειδικά καθισματάκια τους στις πίσω θέσεις. Η έξυπνη σχεδίασή του, με τον κινητήρα και όλα τα μηχανικά μέρη εμπρός, αφήνει ανέπαφη την καμπίνα για πλήρη εκμετάλλευση και μεγιστοποίηση των χώρων. Εξασφαλίζει έτσι χώρους, για ανθρώπους που κινούνται κυρίως μέσα στην πόλη, αρκετούς για να καλύψει κάθε ανάγκη και κάθε επιθυμία μετακίνησης με την έξυπνη σειρά πίσω καθισμάτων που μπορεί εναλλακτικά να μετατραπεί σε ένα τεράστιο χώρο αποσκευών.

Στο εσωτερικό έχουν προτιμηθεί απλές γραμμές με κύριο γνώμονα τη χρηστικότητα, την εργονομία και την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έτσι η διχρωμία με φωτεινά χρώματα συμπληρώνει τη νεανική εικόνα του ταμπλό, που ενσωματώνει αποθηκευτικούς χώρους για μικρά ή μεγάλα καθημερινά αξεσουάρ. Τ

Το Noble διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου με τον κινητήρα και την κίνηση εμπρός. Κάτω από το λιλιπούτειο εμπρός καπό υπάρχει ένας ζωηρός κινητήρας της Suzuki 1.100 κ.εκ απόδοσης 71 ίππων, ικανός να κινήσει σβέλτα το Noble, διατηρώντας ταυτόχρονα την κατανάλωση χαμηλά, μόλις 4,5 λίτρα / 100 χλμ.

Το κινεζικό μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού. Στην έκδοση Smile περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- δύο αερόσακους, ABS με EBD, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, αυτόματα ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικούς καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και κανονική ρεζέρβα, κλιματισμό, ηχοσύστημα USB, διαιρούμενα πίσω καθίσματα, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές με τηλεχειρισμό και πλευρικά φλας στους καθρέφτες. Στην έκδοση Plus διαθέτει επιπλέον εξωτερική βάση ρεζέρβας με τροχό αλουμινίου και σχάρες οροφής.

Οι τιμές πώλησης του νέου μοντέλου είναι 8.990 € και 9.890 € για την έκδοση Smile και Plus αντίστοιχα. Το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται 280 ευρώ επιπλέον. Η China Motors καλύπτει το Noble με τριετή εγγύηση μηχανικών μερών, χρώματος και αμαξώματος, και δωρεάν σέρβις ίδιου διαστήματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...