Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Formula1: Ο Ross Brawn υπεύθυνος για τους οδηγούς στη Mercedes


Ένα από τα θέματα που προκύπτουν με την επιστροφή του Michael Schumacher στην ενεργό δράση είναι το καθεστώς ανάμεσα στους δύο οδηγούς της ομάδας. Ο Γερμανός σε όλη σχεδόν την καριέρα του ήταν το αδιαμφισβήτητο Νο1 στις ομάδες που αγωνίστηκε και από όλα τα μέσα το ίδιο αναμένεται να συμβεί φέτος στη Mercedes GP, στην οποία θα έχει για teammate τον Nico Rosberg. Αυτή πάντως είναι μια απόφαση που σύμφωνα με το «αφεντικό» της Mercedes, Dieter Zetsche, θα την πάρει ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ross Brawn.

Ο Zetsche ρωτήθηκε από την Gazzetta dello Sport αν η Mercedes θα ορίσει ποιος θα είναι ο πρώτος οδηγός και απάντησε: «Έχουμε επικεφαλής στην ομάδα για αυτό. Ο Ross Brawn είναι ένας από τους καλύτερους. Αν δεν ήταν, δεν θα είχε κερδίσει και τους δύο τίτλους πέρυσι, παρότι η ομάδα του ήταν στο ντεμπούτο της. Αυτός θα αποφασίσει τι θα είναι καλύτερο για τους οδηγούς και για την ομάδα».




Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...