Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Honda σέρνει τον χορό των πωλήσεων για τα υβριδικά στην χώρα μας!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα υβριδικά μοντέλα της Honda βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, αφού μέσα στο 2009 ταξινομήθηκαν 800 υβριδικά Honda, νούμερο που αντιστοιχεί στο 14% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

O Διευθυντής του κλάδου των Επιβατικών της Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κ. Ανδρέας Θανόπουλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «η πορεία των υβριδικών αυτοκινήτων της Honda δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην επικοινωνία με στόχο τη διάδοση και εξάπλωση της υβριδικής τεχνολογίας στη χώρα μας. Η προσπάθεια αυτή απέφερε άμεσα καρπούς με όφελος τόσο για την εταιρεία μας όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτή τη στιγμή η υβριδική τεχνολογία της Honda αποτελεί την πιο προσιτή λύση για ένα καθαρότερο περιβάλλον, αλλά και για την εξοικονόμηση χρημάτων στους οδηγούς, χάρη στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η εταιρεία μας για τη διάδοση της υβριδικής τεχνολογίας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια παρουσιάζοντας νέα υβριδικά μοντέλα, τα οποία θα καλύπτουν περισσότερες καταναλωτικές ανάγκες. Τέτοια μοντέλα θα είναι το υβριδικό Jazz το 2011 και το σπορ κουπέ CRZ, στις αρχές του καλοκαιριού του 2010».

Η επιτυχία της Honda στην αγορά των υβριδικών αυτοκινήτων στηρίζεται στη μακρόχρονη εξέλιξη της υβριδικής τεχνολογίας, που ξεπερνά τα 20 χρόνια.

Αυτή τη στιγμή η οικογένεια των υβριδικών αυτοκινήτων της Honda διαθέτει δύο μοντέλα, το Insight και το Civic Hybrid. Η δεύτερη γενιά του υβριδικού Honda Insight σηματοδότησε ένα νέο στάδιο στην εξέλιξη της υβριδικής τεχνολογίας, αποτελώντας την πιο προσιτή πρόταση για τους πελάτες των υβριδικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζοντας έναν ηλεκτροκινητήρα με έναν πολύ αποδοτικό βενζινοκινητήρα, το Insight επιτυγχάνει οικονομία καυσίμου 4.4 lt./100km και χαμηλές εκπομπές CO2 , μόλις 101 g/km.

Εκτός από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2, το Honda Insight προσφέρει υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Πρόσφατα αξιολογήθηκε σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της Ευρώπης, ορίζοντας το σημείο αναφοράς για τα υβριδικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των νέων ανεξάρτητων δοκιμών σύγκρουσης του Euro NCAP.

Παράλληλα το ανανεωμένο Civic Hybrid που έχει υποστεί μία σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, συνδυάζει το δυναμικό χαρακτήρα με τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας. Το Honda Civic Hybrid είναι ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται για τη χαμηλή κατανάλωση, τους μειωμένους ρύπους, τις υψηλές επιδόσεις και την οδηγική άνεση.

Χρησιμοποιώντας για τη λειτουργία του ένα βενζινοκινητήρα 1.3lt: i-VTEC 3-σταδιών, ένα 3-φασικό ηλεκτροκινητήρα υψηλής ροπής και ένα κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση (CVT) το Υβριδικό Σύστημα Honda Hybrid System με τη βοήθεια του συστήματος IMA –Integrated Motor Assist προσφέρει δυναμικές επιδόσεις με συνολική ιπποδύναμη 115 Hp/4000r.p.m., βελτιώνει την οικονομία καυσίμου (4,6lt/100 km στο μικτό κύκλο) και επιτυγχάνει κορυφαίο επίπεδο εκπομπών ρύπων (CO2109 g/km).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...