Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Groupama Φοίνιξ: O διαγωνισμός Anesis Car Services ολοκληρώθηκε με έπαθλο 3 Renault Twingo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική με αφορμή την παρουσίαση του μοναδικού πακέτου 7 δωρεάν υπηρεσιών αυτοκινήτου Anesis Car Services, που διέθεσε στην αγορά στις αρχές Νοεμβρίου, και με έπαθλο 3 μοναδικά Renault Twingo.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη από τις 7 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2009 στο γήπεδο Καραϊσκάκη και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Ειδικότερα, η Groupama Φοίνιξ ως επίσημος χορηγός της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, πραγματοποίησε την έναρξη του διαγωνισμού στο γήπεδο Καραϊσκάκη ενώ όσοι επισκέφθηκαν το γήπεδο στις 13 Δεκεμβρίου 2009 είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα 3 αυτοκίνητα και να πάρουν το έντυπο συμμετοχής του διαγωνισμού. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ειδικά δρώμενα σε κεντρικές περιοχές και σημεία της Αθήνας όπου μοιράστηκαν έντυπα για την ενημέρωση και συμμετοχή του κοινού.

Η συμμετοχή του κοινού στο διαγωνισμό ήταν σημαντική και η ενέργεια στο σύνολό της έτυχε θετικής ανταπόκρισης. Από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε νικητές αναδείχθηκαν οι: ¶ρης Δήμου, Αγγελική Ντζαρή και Βασίλειος Λεοντάρης οι οποίοι παρέλαβαν τα αυτοκίνητα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010 στα γραφεία της Automobile Α.Ε. στην Μεταμόρφωση.

Ο κ. Patrick Savre, διευθυντής του Κλάδου Αυτοκινήτου της Groupama Φοίνιξ, δήλωσε σχετικά: « Για μας στη Groupama Φοίνιξ, η ασφάλιση δεν αποτελεί μόνο μια παροχή υπηρεσιών, αλλά και μια εξυπηρέτηση. Αυτό εξ άλλου είναι ένα από τα νοήματα της υπογραφής μας: «Σίγουρα δίπλα σας». Το εννοούμε και το εφαρμόζουμε με πολλούς τρόπους στην καθημερινή άσκηση του επαγγέλματός μας. Αλλά σίγουρα το Anesis Car Services αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα αυτής της στάσης μας, αφού προσφέρει στους ασφαλισμένους μας επτά δωρεάν υπηρεσίες χωρίς προηγούμενο στην ελληνική αγορά, απαλλάσσοντάς τους από όλες τις δυσάρεστες υλικές συνέπειες ενός ατυχήματος».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...