Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περί BMW Financial Services ο λόγος...


H BMW Hellas έχει συμπληρώσει πέντε έτη συνεχούς επιτυχίας από την ίδρυσή της στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα από το έτος 2003, η θυγατρική BMW Hellas με έδρα της τη Γλυφάδα, είναι πλέον υπεύθυνη για τη διακίνηση όλων των προϊόντων του BMW Group, μέσα από το άρτια εξοπλισμένο και ειδικευμένο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της.

Oι δημοφιλείς μάρκες οχημάτων BMW και MINI, καθώς και οι μοτοσικλέτες της BMW Motorrad, επιβεβαιώνουν με την παρουσία τους, την αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και στην ελληνική αγορά. H BMW Hellas στα πλαίσια της μοναδικής στρατηγικής ανάπτυξής της, έχει εξελίξει σημαντικές υπηρεσίες. Πρόσφατα δημιουργήθηκε και η BMW Financial Services, μία υπηρεσία που εξειδικεύεται στην παροχή χρηματοοικονομικών προϊόντων για τους πελάτες του Oμίλου BMW. H BMW Financial Services παρέχει μια πλήρη σειρά από χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες που περιλαμβάνει δάνεια, ασφαλιστικά προϊόντα, πακέτα προπληρωμένης συντήρησης, καθώς και προγράμματα renting (μακροχρόνιας μίσθωσης).

Eπίσης, περαιτέρω στρατηγικές για τα θέματα προώθησης προϊόντων, διαφήμισης, επικοινωνίας, επέκτασης του δικτύου πωλήσεων, όπως και εξυπηρέτησης των πελατών BMW και MINI μετά την αγορά, αποβλέπουν στην μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή, ένα στόχο που η μάρκα πρεσβεύει. Eπιπροσθέτως, η κατάκτηση της πρώτης θέσης των πωλήσεων, αλλά και η αδιαμφισβήτητη εκτίμηση του κοινού σχετικά με τη μοναδικότητα και την άριστη ποιότητα που τα προϊόντα BMW προσφέρουν, τεκμηριώνουν τα υψηλά standards και τις αξίες που η BMW Hellas έχει θεσπίσει στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...