Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!


Η Λεπτοκαριά κλείνει οριστικά!
Όπως είχε γίνει και πριν λίγες ημέρες στα νέα διόδια του Αιγινίου.
Ένα κίνημα με μαχητική διάθεση που υπόσχεται πολλά. Ένας Αέρας αισιοδοξίας. Ανοιξιάτικος φρέσκος. H απογοήτευση τους είναι συντεταγμένη! Οι πολίτες έρχονται να καλύψουν το κενό ηγεσίας σε ένα κρατος που φοβάται να συγκρουστεί. Πάμε!
ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2009, στις 19:00
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ.
Χθες στις 13:00, στο Δημαρχείο του Ανατολικού Ολύμπου Πιερίας, στη Λεπτοκαρυά, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων αποφάσισε ομόφωνα την επί αορίστου χρόνου κατάληψη του σταθμού διοδίων στη Λεπτοκαρυά.
Η Επιτροπή, με τη...

στήριξη της Νομαρχίας, όλων των Δήμων και των φορέων του Νομού Πιερίας, καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν αύριο, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010, στις 19:00 με τα οχήματά τους στην αερογέφυρα της Λεπτοκαρυάς από όπου θα ξεκινήσει το κομβόι διαμαρτυρίας με στόχο το σταθμό διοδίων.
Σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής κοινωνίας αποφάσισαν να κατεβάσουν μεγάλα οχήματα, τα οποία θα τοποθετήσουν από αύριο και για αόριστο χρόνο στις εισόδους του σταθμού, με στόχο να εμποδίσουν τη λειτουργία του.
Η κινητοποίηση διαρκείας που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες δεν θα γίνει αιτία διακοπής της συγκοινωνίας, αφού τα οχήματα θα μπορούν να διέρχονται κανονικά από μία λωρίδα, προς κάθε κατεύθυνση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή. Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν με την ενεργή συμμετοχή τους τον αγώνα της Πιερίας. Και αυτός ο σταθμός δεν πρέπει να λειτουργήσει!
Η Πιερία βρίσκεται σε δραματική κατάσταση. Ο νομός έχει αποκοπεί από την υπόλοιπη Ελλάδα.
TΑ ΤΕΜΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ …και η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.” επαναλειτουργεί το σταθμό διοδίων και αφαιρεί τις κάρτες ελευθέρας διέλευσης από του ντόπιους κατοίκους.
—————–
Βήμα το βήμα το κίνημα το Διοδίων σαρώνει την χώρα. Το ένα κάστρο πέφτει μετά το άλλο. Όλοι στους δρόμους, οργανωθείτε-ξεσηκωθείτε-αντισταθείτε!
Από press-gr
και iteanet

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...