Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στους αιθέρες το «πράσινο» αεροπλάνο του μέλλοντος!



Το καινούργιο αεροπλάνο της Boeing έχει κατασκευαστεί κυρίως από τιτάνιο και άνθρακα, πράγμα που το καθιστά αρκετά ελαφρύτερο, άρα και πιο οικονομικό όσον αφορά την κατανάλωση.
Το Boeing 787 Dreamliner είναι το πρώτο αεροπλάνο που παράγει η αμερικανική αεροναυπηγική κολοσσός εδώ και 13 χρόνια και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά εμπορικών αεροσκαφών.
Το 787 είναι οικονομικό και θα έχει καλές περιβαλλοντικές επιδόσεις.
Το Dreamliner αποκαλείται πλαστικό αεροπλάνο επειδή η άτρακτος του αποτελείται κυρίως από ενισχυμένο πλαστικό και για το λόγο αυτό είναι ελαφρύτερο κατά 30%.
Η κατανάλωση καυσίμων είναι μειωμένη κατά 25% σε σύγκριση με τα αεροπλάνα της τάξης του.
Οι διαγώνιες μεταλλικές κόψεις στις εξοχές των κινητήρων μειώνουν τον ήχο.
Το αεροσκάφος υπόσχεται «ήπια πτήση» μιας και οι κραδασμοί έχουν μειωθεί κατά 50%.
Το αεροπλάνο θα παραχθεί σε τρία διαφορετικά μοντέλα τα οποία θα έχουν χωρητικότητα 150-330 επιβατών.
Οι δοκιμαστικοί πιλότοι που πέταξαν το 787 είναι άκρως ικανοποιημένοι.
Μέχρι στιγμής η αμερικανική Boeing έχει λάβει παραγγελίες για 840 αεροσκάφη.
Η εταιρεία θα αρχίσει τις παραδόσεις πριν από το τέλος του 2010.

Και κάτι ακόμα που μας γεμίζει θλίψη και αγανάκτηση για όλους όσους μας κυβέρνησαν τα τελευταία 50 χρόνια…

Μερικά τμήματα του Boeing 787 Dreamliner κατασκευάζονται στην Τουρκία.
Το ουραίο πτερύγιο καθώς και κάποια τμήματα του αεροσκάφους βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής της γιγαντιαίας τουρκικής αεροναυπηγικής επιχείρησης TUSAŞ.

ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...