Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο τύπου ArGo Airways


Νέες πτήσεις για Θεσσαλονίκη από Βόλο και Σκιάθο ξεκίνησε η μοναδική εταιρεία με υδροπλάνα στην Ελλάδα, η ArGo Airways, που έχει την έδρα της στο Βόλο και ήδη πραγματοποιεί με επιτυχία καθημερινά δρομολόγια από το Βόλο για τη Σκιάθο και αντίστροφα ενώ από την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιανουαρίου ξεκινά και δρομολόγια για την Αθήνα, από το υδατοδρόμιο του λιμένα του Βόλου για το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Παράλληλα με την ενεργοποίηση των δρομολογίων για τους νέους προορισμός παρέχεται σε όλους τους επιβάτες έκπτωση 10% για τους προορισμούς της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη από το Βόλο πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 09.50 με άφιξη στις 10.40 ενώ οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Βόλο πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες με αναχώρηση στις 11.30 το πρωί και άφιξη στις 12.20 το μεσημέρι. Όσον αφορά τις πτήσεις από τη Σκιάθο για τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή με αναχώρηση στις 09.00 το πρωί και άφιξη στις 09.50 ενώ οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες με αναχώρηση στις 15.00 το μεσημέρι και άφιξη στη Σκιάθο στις 15.50. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα δρομολόγια για τη Θεσσαλονίκη τόσο από το Βόλο όσο και από τη Σκιάθο έχουν τύχει ιδιαίτερης υποδοχής λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρούνται από τις αλλαγές στη διαδρομή για τα οχήματα από τις κατολισθήσεις στα Τέμπη.

Οι πτήσεις για την Αθήνα ξεκινούν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου από το υδατοδρόμιο του λιμένα του Βόλου για το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη με αναχώρηση από το Βόλο στις 07.30 το πρωί και άφιξη στις 08.20 ενώ από την Αθήνα για Βόλο η αναχώρηση έχει οριστεί επίσης κάθε Τρίτη στις 16.00 το απόγευμα με άφιξη στο Βόλο μία ώρα αργότερα στις 17.00 το απόγευμα.

Όλες οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφος αμφίβιο DeHavilland (DHC -3T) χωρητικότητας εννέα ατόμων που παρέχει ασφαλή και εύκολη μετακίνηση των πολιτών στοχεύοντας στην εμπορική και τουριστική ανάπτυξη του Βόλου, των νησιών των Β. Σποράδων και γενικότερα της Μαγνησίας.


Τα δρομολόγια της ArGo Airways:

- Βόλος - Θεσσαλονίκη

Ημέρες: Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή
Αναχώρηση: 09.50 - Άφιξη: 10.40

- Θεσσαλονίκη - Βόλος

Ημέρες: Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή
Αναχώρηση: 11.30 - Άφιξη: 12.20

-------------------------------------------

- Βόλος - Σκιάθος

Ημέρες: Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Αναχώρηση: 08.00 - Άφιξη: 08.20
Αναχώρηση: 15.30 - Άφιξη: 15.50

Ημέρες: Σάββατο και Κυριακή
Αναχώρηση: 08.00 - Άφιξη: 08.20

- Σκιάθος - Βόλος

Ημέρες: Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Αναχώρηση: 09.00 - Άφιξη: 09.20
Αναχώρηση: 16.30 - Άφιξη: 16.50

Ημέρες: Σάββατο και Κυριακή
Αναχώρηση: 16.30 - Άφιξη: 16.50

-----------------------------------------

- Σκιάθος - Θεσσαλονίκη

Ημέρες: Σάββατο - Κυριακή
Αναχώρηση: 09.00 - Άφιξη: 09.50

- Θεσσαλονίκη - Σκιάθος

Ημέρες: Σάββατο - Κυριακή
Αναχώρηση: 15.00 - Άφιξη: 15.50

-------------------------------------

- Βόλος - Αθήνα

Ημέρες: Τρίτη
Αναχώρηση: 07.30 - Άφιξη: 08.20
Αναχώρηση: 14.00 - Άφιξη: 15.00

- Αθήνα - Βόλος

Ημέρες: Τρίτη
Αναχώρηση: 09.30 - Άφιξη: 10.20
Αναχώρηση: 16.00 - Άφιξη: 17.00

Για τα δρομολόγια

Αθήνα - Βόλος, Βόλος - Αθήνα
Θεσσαλονίκη - Σκιάθος, Σκιάθος - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη - Βόλος, Βόλος - Θεσσαλονίκη

παρέχεται 10% έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...