Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alonso: Θα είναι μάχη τεσσάρων ομάδων


Μετά τις ημέρες που πέρασε στο χειμερινό θέρετρο Madona di Campiglio, συμμετέχοντας στο φεστιβάλ Wrooom με τα χρώματα της Ferrari, ο Fernando Alonso επέστρεψε στα καθημερινά και επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ιταλικής ομάδας στο Maranello. Εκεί ο Ισπανός ενημερώθηκε για την πρόοδο στο σχεδιασμό του νέου μονοθεσίου της ομάδας, καθώς σε δύο εβδομάδες θα βρεθεί στην πίστα της Βαλένθιας για τις πρώτες δοκιμές. Στη διάρκεια της παραμονής του στο Maranello, o Alonso απάντησε διαδικτυακά σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που τέθηκαν στον Ισπανό ήταν το πόσο έχει προχωρήσει το μονοθέσιο: «Είναι σχεδόν έτοιμο. Είμαι στο Maranello για να προετοιμάσω το κάθισμά μου και διάφορα πράγματα τα οποία σχετίζονται με την πρώτη μου εμφάνιση στην πίστα. Νομίζω ότι η Ferrari θα είναι ανταγωνιστική και πραγματικά ελπίζω να φέρω τον τίτλο τον οδηγών εδώ στο Maranello».

Ο Alonso μίλησε επίσης για τον ανταγωνισμό που περιμένει να συναντήσει το 2010, λέγοντας ότι εκτός από τη Ferrari περιμένει να είναι ανταγωνιστικές άλλες τρεις ομάδες: «Το ιδανικό θα ήταν ο σοβαρότερος ανταγωνιστής μου να είναι ο Felipe (Massa) γιατί αυτό θα σήμαινε ότι εμείς θα ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αν και νομίζω ότι McLaren, Red Bull και Mercedes θα είναι πολύ ανταγωνιστικές και δύσκολο να τις κερδίσουμε».

Υπήρξαν όμως και δύσκολες ερωτήσεις στον Ισπανό, όταν οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν για την περίοδο 2005-06, όταν οδηγούσε για τη Renault και κατάκρινε τις τακτικές της Ferrari. Απαντώντας σε αυτές ο Alonso φρόντισε να υποστηρίξει την τωρινή του ομάδα: «Δεν νομίζω ότι έχω πει κάτι τρομερό σχετικά με την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι σε κάποιες περιπτώσεις στο παρελθόν έχω συζητήσει κάποια πράγματα με κάποιον αλλά αυτά συμβαίνουν όταν παλεύεις για το πρωτάθλημα. Στο κάτω-κάτω, είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ».

Φυσικά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλίμα που βρήκε στη Ferrari: «Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι η ατμόσφαιρα. Όλοι εδώ ζουν και αναπνέουν για τους αγώνες και έχουν πάθος για αυτούς. Επίσης, πραγματικά μου αρέσει ότι όλοι μιλούν μεταξύ τους αντί να ανταλλάσσουν email, ακόμα και όταν κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλο».

MSFREE

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...