Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πρώτες φωτογραφίες του Alonso με τα ρούχα της Ferrari...




H στιγμή που οι φίλοι της Ferrari και του Fernando Alonso περίμεναν, έφτασε. Τη Δευτέρα 11/1 ο Ισπανός 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε την πρώτη του εμφάνιση ντυμένος στα χρώτατα της Scuderia στο πλαίσιο του event Wrooom που διοργανώνουν από κοινού η Ferrari και η Ducati στη Madonna de Campiglio.

Στη «Βασίλισσα των Δολομιτών» -όπως αποκαλούν τη Madonna di Campiglio- οι δύο ιταλικές φίρμες θα παρουσιάσουν από τις 11 ως και τις 16 του μηνός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους με τους εκπροσώπους του Τύπου για σκι τις ομάδες τους που θα πάρουν μέρος στα δύο κορυφαία Πρωταθλήματα το 2010.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι οδηγοί των δύο ομάδων (Fernando Alonso, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella για τη Ferrari - Casey Stoner, Nicky Hayden για τη Ducati) που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 και στα MotoGP θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και να πάρουν μέρος σε διάφορα events που θα διεξαχθούν στο υπέροχο χιονισμένο τοπίο.

Στη Ferrari που έχει ήδη διαγράψει το 2009 λόγω της απογοητευτικής πορείας της, τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Ισπανό δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Fernando Alonso που παίρνει τη θέση του Kimi Raikkonen ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στο WRC με την Citroen Junior Team.

Στη Ducati, η οποία αλλάζει πρόσωπο μετά την αποχώρηση του Livio Suppo που θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Honda, τα φώτα θα πέσουν πάνω στη νέα GP10. Στο επίκεντρο θα βρεθεί φυσικά και ο Casey Stoner που το 2009 καρδιοχτύπησε τους φίλους της μπολονέζικης φίρμας με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και τα οποία τον κράτησαν μακριά από 3 αγώνες και ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων που από φέτος αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Livio Suppo. Ο λόγος για τον Alessandro Cicognani που είναι ο υπεύθυνος του MotoGP project και του μέχρι πρότινος επίσημου δοκιμαστή της εταιρίας, Vittoriano Guareschi ο οποίος αναλαμβάνει από φέτος το ρόλο του Team Manager.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...