Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος κόμβος θα παρέχει-απ'την ερχόμενη Τετάρτη- ταχύτητες εώς 10Gpbs!


ΑΝΕΒΑΖΕΙ στροφές το ελληνικό Ίντερνετ! Η έναρξη λειτουργίας ενός νέου υπερσύγχρονου ελληνικού κόμβου διασύνδεσης από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία της πλοήγησης, κυρίως στις ελληνικές ιστοσελίδες.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου έχουν διασυνδεθεί με τον νέο κόμβο, ο οποίος θα...φέρει τα αρχικά GR-ΙΧ (GReek Ιnternet Εxchange), παρέχοντας ταχύτητες τουλάχιστον 10 Gbps.

Η πρώτη αλλαγή που θα διαπιστώσουν οι Έλληνες χρήστες του Ίντερνετ από την ερχόμενη Τετάρτη, που θα αρχίσει η κανονική λειτουργία του κόμβου, θα είναι το κατέβασμα των ιστοσελίδων των εγχώριων παρόχων στην οθόνη του υπολογιστή σε χρόνο μηδέν.

Την ίδια στιγμή, οι υψηλότερες ταχύτητες θα βελτιώσουν σημαντικά και την εμπειρία των Ελλήνων χρηστών όσον αφορά την πρόσβασή τους σε υπηρεσίες και εφαρμογές που απαιτούν μεγάλες ταχύτητες, όπως είναι τα online παιχνίδια, η τηλεόραση μέσω Ίντερνετ (ΙΡΤV) και οι συνομιλίες μέσω web κάμερας (δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή θα είναι λίγων δευτερολέπτων).

Η διαφορά
Η λειτουργία του νέου κόμβου διασύνδεσης θεωρείται καθοριστικής σημασίας για το πολύ γρήγορο σερφάρισμα στις ελληνικές ιστοσελίδες, καθώς πλέον όλη η τηλεπικοινωνιακή κίνηση από έναν εγχώριο πάροχο Ίντερνετ θα καταλήγει απευθείας σε έναν άλλο εγχώριο πάροχο, χωρίς να χρειάζεται να πάει στο εξωτερικό και να επιστρέψει, όπως συμβαίνει τώρα (π.χ. μέσω Λονδίνου ή Γερμανίας).

Ουσιαστικά, με τη λειτουργία του νέου κόμβου διασύνδεσης μειώνεται ο χρόνος που απαιτείται για να εμφανιστεί μία ελληνική ιστοσελίδα στην οθόνη του χρήστη.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...