Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η MERCEDES E-CLASS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ



Μία από τις σημαντικότερες παρουσίες στη διεθνή έκθεση του Ντιτρόιτ είναι αναμφίβολα αυτή της νέας σειράς Ε της Mercedes. Ενσωματώνοντας περισσότερες από 20 νέες τεχνολογίες και ένα νέο, κατά 30% πιο άκαμπτο πλαίσιο, η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να ανεβάσει τον πήχη στη μεγάλη κατηγορία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις πωλήσεις της γερμανικής εταιρίας.
Αναφορικά με τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, είναι οριακά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, με μήκος 4,868 μέτρα και μεταξόνιο 2,87 μέτρα. Ιδιαίτερης μνείας αξίζει ο σχεδιασμός του, που πέρα από μοντέρνος και δυναμικός, εξασφαλίζει συντελεστή αεροδυναμικής οπισθέλκουσας μόλις Cd= 0,25, από τους κορυφαίους, ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Για τις ανάγκες της κίνησης έχουν επιστρατευθεί τρεις νέοι, καθώς και αρκετοί ακόμα από τους υπάρχοντες κινητήρες. Πέρα από τις E350 4Matic και E350 BlueTEC οι υπόλοιποι κινητήρες ενσωματώνουν τη νέα τεχνολογία BlueEfficiency. Η γκάμα ξεκινά από την Ε200 CGI των 184 ίππων και συνεχίζει με τις Ε250 CGI των 204 ίππων, E350 CGI των 292 ίππων και E500 των 388 ίππων.
Για τους πετρελαιοκινητήρες η σειρά ξεκινά από την E200 CDI, με 136 και 170 ίππους (ως Ε220). Ακολουθεί η E250 CDI των 204 ίππων, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η E350 CDI με BlueEfficiency και ισχύ 231 ίππων. Αργότερα θα ακολουθήσει και η κορυφαία έκδοση E 63 AMG, με V8 σύνολο 525 ίππων.
Η έναρξη των πωλήσεων της νέας Mercedes E-Class στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο, ενώ ένα μήνα αργότερα θα τη δούμε και στην ελληνική αγορά. Το Μάιο θα ξεκινήσει και η διάθεση της E-Class Coupe που εμφανίζεται για πρώτη φορά, με στόχο την αντικατάσταση της CLK.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...