Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών από 19 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η έκδοση των –νέας μορφής- διπλωμάτων οδήγησης. Τα νέα πλαστικά διπλώματα (με μορφή κάρτας) θα εκδίδονται από την Αστυνομία αλλά οι κάτοχοι τους θα τα παραλαμβάνουν από τις κατά τόπους Νομαρχίες. Για την έκδοση τους απαιτούνται 7 ημέρες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης καθώς η αντικατάσταση των παλαιών ορίζεται έως το 2032.

Οι νέες άδειες οδήγησης θα διαθέτουν ειδικό μικροτσίπ στο οποίο θα αποθηκεύονται δεδομένα όπως οι βαθμοί του συστήματος Point System με τους οποίους τυχόν επιβαρύνεται ο οδηγός, το ιστορικό του, η ομάδα αίματος του κ.ά. Αρχικά όμως τα ελληνικά διπλώματα θα διατίθονται χωρίς μικροτσίπ αφού η Κομισιόν δεν έχει καταλήξει στις τεχνικές προδιαγραφές και έτσι έχει προβλεφθεί χώρος όπου θα τοποθετηθεί στο μέλλον.
Στο εμπρόσθιο μέρος τους (χρώματος ροζ) θα υπάρχει η φωτογραφία του οδηγού καθώς και τα στοιχεία του ενώ στην πίσω μεριά του διπλώματος (με χρώμα ανάλογο του τύπου του διπλώματος) θα αναγράφεται ο τύπος και η κατηγορία του διπλώματος.

Αξίζει να επισημάνουμε πως όσοι κατέχουν τα παλαιού τύπου διπλώματα θα μπορούν να τα αντικαταστήσουν με τα νέας μορφής, καταβάλλοντας αντίτιμο των 30 ευρώ καθώς και μια φωτογραφία διαβατηρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...